2473 Vál, Rákóczi utca 14.     info@molnarklima.hu
+36 30 846 0998

Ózonos légtisztítás, fertőtlenítés, ózonos szagtalanítás.

Molnár Klíma > Hírek > Blog > Ózonos légtisztítás, fertőtlenítés, ózonos szagtalanítás.
Ózonos légtisztítás, fertőtlenítés,  ózonos szagtalanítás.

Az ózongenerátoros tisztítás legfőbb előnye, hogy az eljárás környezetbarát, melyhez semmilyen vegyszer nem szükséges.

A folyamat egy nagy teljesítményű berendezéssel történik, mely ózont állít elő és annak segítségével pusztítja el a baktériumok és vírusok különböző fajtáit. Az előállított tisztító anyagot a készülék ózonlap segítségével állítja elő, melynek élettartama elérheti 9000h­t is. A kialakult és kialakulóban lévő allergiát okozó atkák, pollenenek ellen is hasznos alternatív kezelést biztosít alkalmankénti környezettisztítás esetén, továbbá kiválóan alkalmazható penészmentesítéshez is. Az ózongáz az egyik legerősebb fertőtlenítéshez használt hatóanyag,ami 50­szer hatékonyabb és 3000­szer gyorsabb, mint a klór. A kellemetlen szagokat semlegesíti és megszünteti legyen az cigarettafüst, étel, vegyszer vagy dohos szag. Nincs olyan kórokozó mely ellen tud állni az ózon fertőtlenítő erejének. Egyes modellek pedig iozinálják a levegőt azaz a készülék negatív ionokat juttat a légtérbe, 30%­al növelve az ózon hatékonyságát. légtér teljesen biztonságos. Beépített időkapcsolójával a tisztítási folyamat után atomatikusan kikapcsol, ha esetleg megfeletkeznénk róla.

 

Az ózonkezelési folyamat sokféle helyen használható, lakásokban, személygépjárművekben, ipari épületekben, éttermi konyhákban, orvosi rendelőkben, élelmiszerek tárolására használt helységek, eszközök sterilizárása, minden olyan helyen ahol szükséges a tiszta és baktériummentes környezet.

Felhasználási területek:Klímafertőtlenítés

A klímaberendezések folyamatos használata során a benne található szűrők elhasználódhatnak, valamint a rendszer belső részein letapadó szennyeződések sok kellemetlenséget tudnak okozni. Ezek képezhetnek kellemetlen szagokat és olyan allergiát (szemgyulladás, orrdugulás) kiváltó anyagokat juttathatnak a légtérbe a használat során, melyek akár további egészségügyi problémákhoz vezethetne. Ezért fontos ezen rendszerek megfelelő karbantartása és tisztítása. Az ózongenerátor által nyújtott vegyszermentes tisztítási mód ezekre a problémákra mind megoldást nyújt. Használható akár az otthon beszerelt klímaberendezésekhez, akár gépjárműben lévő rendszerekhez, központi klímarendszerekhez

Download Best WordPress Themes Free Download
Download Nulled WordPress Themes
Download WordPress Themes
Download WordPress Themes Free
lynda course free download
download xiomi firmware
Premium WordPress Themes Download
free online course