2473 Vál, Rákóczi utca 14.     info@molnarklima.hu
+36 30 846 0998

Klímaszerelés

Molnár Klíma > Klímaszerelés

KlíMA HŰTÉSRE valamint KlíMA FŰTÉSRE ” 

 Épületklíma telepítés, javítás, karbantartás, webáruház ! tevézéstől a kivitelezésig   !

Jó minőségű klímaberendezéssel a megfelelő telepítés elvégzése után ritkán adódik probléma.

Forgalmazott készülékek: Gree , Fisher ,Toshiba , Daikin ,Fujitsu ,Mitsubitshi , Midea ,

   Hd, Nord , Samsung , Lg , Polar stb …

 

Folyamatos klíma akció (klímaberendezésre vagy szerelésre )

Ingyenes helyszíni felmérés !

3-5 év beszerelési garancia !

Kedvező klímakarbantartási árak !

A készülékekhez igényelhető GEO tarifa  vagy H-tarifa ! ( kedvezményes áram tarifa )

 

Klímakarbantartás az alábbi műveletekből tevődik össze: ellenőrizzük a gép megfelelő működését , a villamos berendezéseket, az automatikát. Kitisztítjuk a hőcserélőket, a kondenzátort és az elpárologtatót, valamint a rendszerben található szűrőket ! Amennyiben szükséges az elektrosztatikus szűrőket cseréljük. Ezek elvégzése után következik a  baktériummentesítés,gombátlanítás tehát a teljes belső radiátort mentesítjük a gombáktól, baktériumoktól, valamint az egyéb kórokozóktól, így nem kell majd tartani a mostanában oly sokat halott légiós megbetegedésektől sem.

 

Mit eredményez a klímakarbantartás hiánya ? Elrettentő példa képekben ..

A klímaberendezésünk karbantartását nemcsak az egészségünk védelme, hanem a gép élettartamát megnövelő, környezetvédelmi, illetve energiatakarékossági szempontok is indokolják.

 

Klímafogalmak :

-Klímaberendezés:Olyan berendezés, amely képes hűteni, fűteni, levegőt keringetni  és szárítani.

–        Inverteres klíma :A fő előnye a gazdaságos energia használat. Az inverter szabályozza a klíma berendezés működését, alacsony fordulatszámra kapcsol, mikor nem szükséges a magas fordulat  , a hőmérsékletet így sokkal pontosabban lehet szabályozni.

–        A hagyományos (régi ON-OFF ) készülékek a hőmérséklettől függően be- és kikapcsolnak, ami sokkal nagyobb energia veszteséggel jár. Az ilyen klímaberendezéseket már nem lehet kapni !

-Mono split klíma:
Egy kültéri és egy beltéri egységből álló klímaberendezés.

-Multi-split berendezés:
Egy kültéri egységre több (kb. 2-4db) beltéri egység kapcsolódik.

-Split klíma:
Osztott klímaberendezés, amely 1 db kültéri és 1 vagy több beltéri egységből áll.

-Automata újraindítás funkció:
Áramkimaradás, áramszünet esetén a berendezés automatikusan újraindul, az előzetesen beállított értékeket követve.

Plazmaszűrő:

A plazmaszűrővel felszerelt berendezések a levegőtisztítási folyamat során képesek akár a  baktériumok és vírusok eltávolítására !

Működési elvük: A levegőt egy nagyfeszültségű, elektromosan töltött téren vezetik keresztül, mely egy irányba polarizálja azt, és a benne lévő szennyezőanyagokat. Ez a polarizált levegő utána egy másik, ellentétes polaritású téren halad keresztül, ami az előzőleg feltöltött szennyeződéseket magához vonzza.

klímakarbantartás az alábbi műveletekből tevődik össze: ellenőrizzük a gép megfelelő működését (ellenőrizzük az üzem közbeni nyomás értékét, a hűtőközeg mennyiségét és ha szükséges pótoljuk a hiányzó közeget), a villamos berendezéseket, az automatikát. Kitisztítjuk a hőcserélőket, a kondenzátort és az elpárologtatót, valamint a rendszerben található szűrőket, és amennyiben szükséges az elektrosztatikus szűrőket cseréljük. Ezek elvégzése után következik a gombátlanítás, baktériummentesítés, tehát a teljes belső radiátort mentesítjük a gombáktól, baktériumoktól, illetve az egyéb kórokozóktól, így nem kell majd tartani a mostanában oly sokat halott légiós megbetegedésektől sem.

-H-tarifa:fűtési szezonban, alacsonyabb áron tudjuk elszámolni a villamosenergia fogyasztásunkat. Méréséhez külön villanyórára van szükségünk. Törvényben meghatározott értékeket kell igazolni az áramszolgáltató felé. A GEO-tarifával szemben nem kizáró ok, ha a berendezésünk elektromos rásegítő fűtéssel rendelkezik.

GEO-tarifa:kizárólag hőszivattyús berendezésekhez tudjuk igényelni, és csak az ELMŰ-ÉMÁSZ területén. A tarifa naponta kétszer szünetel két órára, fix időpontban. A GEO-tarifa egyik nagy előnye, hogy fűtési szezonon túl is igénybe vehetjük a kedvezményes tarifát, mind melegvíz előállításra mind hűtésre.

-Téliesítő készlet: a kültéri egységben található  ! karter fűtés valamint cseppvíztálca fűtés !      Cseppvízcsövek fagymentesítése megoldható  termosztáttal valamint fűtőszállal !

 

-Vásárláskor legyen szempont : a klíma energia-hatékonysága.

Gree klíma tudnivaló ! Gree gyár bemutatása !

Bemutatkozás

Üdvözöljük a Gree minőség világában!

A Gree gyár a kínai Zhuhai-ban alakult 1991-ben. Mára a kutatás-fejlesztések következtében, az új gyártási technológiai, értékesítési és marketing módszerek bevezetésének eredményeként a nemzetközi légkondicionáló iparág vezető szereplője lett.

A gyár vezetése elkötelezett amellett, hogy világszerte a felhasználókat magas minőségű, csúcstechnológiás termékekkel szolgálja ki. Brazíliai, pakisztáni és 7 kínai gyárában, 70 000 alkalmazottal, számos kiváló minőségű piacvezető terméket állít elő. Jelenlegi gyártási kapacitása 60 millió lakossági és 5,5 millió kereskedelmi klímaberendezés évente.

Termékeivel a világ 200 országának piacán van jelen.

A gyár világszerte erősítve a Gree népszerűségét az elmúlt években több, nagy nemzetközi beruházásnak volt a nyertese, beszállítója. Többek között hozzájárult a 2008-as Pekingi Olimpiai Játékok, a 2010-es FIFA Világbajnokság Dél-Afrikában, vagy a 2014-es Téli Olimpia Socsi-ban, projektek megvalósulásához.2016-ban újabb Gree mega referenciával gazdagodik a lista, Rio de Janeiróban a 2016-os brazíliai nyári olimpiai játékok épületeinek kényelméről is Gree lakossági és kereskedelmi klíma berendezések gondoskodnak.

2012 óta a gyár első helyen szerepel a kínai elektromos berendezéseket gyártó cégek listáján.

A Gree az egyetlen kínai gyártó a HVAC területen, ami elnyerte a „World Brand” kitüntetést.2015-ös évben a Forbes magazin kimutatása alapján a Gree lett a világ 385. legnagyobb nyilvános cége.

A széles termékválasztéknak, a jó minőségnek, az egyedi értékesítési módszernek köszönhetően mára világszerte, több mint 300 millió felhasználó otthonában van Gree klímaberendezés.

A világ első számú klíma márkája, melyet az Euromonitor International Ltd. piackutató cég által kiadott tanúsítvány is igazol.

Hívjon minket bizalommal!

Download Premium WordPress Themes Free
Download Nulled WordPress Themes
Download Best WordPress Themes Free Download
Free Download WordPress Themes
free download udemy course
download samsung firmware
Download WordPress Themes Free
udemy free download